Bli kund

Många bokar sitt foder långt innan säsongen för att vara på säkra på leverans och kvalitet. För att vara garanterad foder betalar man 10% av ordervärdet när orderns läggs. Det går också bra att skriva upp sig på önskelistan. Du betalar inget men kan få finna dig i att de betalande kommer först i kön. Det går naturligtvis bra att höra av sig när som helst men ju tidigare du är ute, ju fler analyser har du att välja på.


Vi gör världens bästa foder! Garanterat. Vi sår, odlar och skördar för häst. Inget annat. Vi gör foder för den stora uppfödaren, för den lilla ponnyfamiljen och allting däremellan. Vi använder den senaste tekniken, de nyaste maskinerna och de skickligaste odlarna.


Om priset är den viktigaste faktorn när du köper foder kanske vi inte är den bästa producenten. Om du däremot letar efter ett foder i absolut världsklass från Ekbys gladaste foderproducent till ett synnerligen rimligt pris - ja, då hoppas vi att du hör av dig.


Vi tar både Swish och kort. Du kan även få en faktura som du betalar av i den takt som passar dig. Du behöver klara en kreditupplysning för detta. 


Om du undrar över något är du välkommen att höra av dig.


Du kan nå oss på Facebook, mail eller telefon:

 

Johan 0733 400047

Ingrid 0703 137079

 

Ekby Foder

Ekby, Erik-Jonsgården

542 93 Mariestad